Cultivars

In de toekomst vind u hier alle mogelijke cultivar informatie van het Bolroy sortiment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holland Bolroy Markt / Algemene voorwaarden

Op alle transacties met betrekking tot Bolroy cultivars zijn de Algemene Voorwaarden van Holland Bolroy Markt van toepassing. Klik op onderstaande button om deze te downloaden.

Download

Holland Bolroy Markt bv heeft ervoor gekozen om de licentie voor kweek en handel door middel van de Algemene Voorwaarden toe te kennen omdat dit vele voordelen biedt. Deze zijn:

  1. De partijen zijn door iedereen vrij te verhandelen. Immers doordat de transactie onder de Alg Voorwaarden verhandelt wordt verkrijgt de koper automatisch een licentie.
  2. De royalty's zijn geheel afhankelijk van de verhandelde waarde. Men betaalt dus alleen royalty's als men verhandelt, of uit eigen teelt, broeit of exporteert. De royalty's bedragen 3% over de waarde en zijn daarmee dus afhankelijk van de oogst.
  3. Verhandelt, broeit of exporteert men niet dan hoeven ook geen royalty's betaalt te worden! Dus kleine partijen kunnen door geteeld worden naar grote partijen zonder royalty's te hoeven betalen. Pas als er commerciële handelingen plaatsvinden dienen er royalty's betaald te worden.